Groothandel in gelaserde kralen, gelaserde houten producten & rijg- en blanco artikelen.

Veiligheid

Belangrijk

Onze designs zijn auteursrechtelijk beschermd

Onze designs van eigen prints op onze producten zijn origineel en exclusief gemaakt door het designteam van Mellebeau. Bepaalde auteursrechtelijke licenties zijn aangekocht van prints en deze wordt steeds weergegeven bij het product zelf. Onze prints mogen dus niet gekopieerd worden. Heb jij zelf een persoonlijke print, die je graag op een product had, dan ben jij verantwoordelijk voor de auteursrechten. Wij mogen geen beschermde merken gebruiken zoals bv. figuren van Disney.

Veilige beukenhout

Onze kralen zijn van natuurlijk beukenhout. Beukenhout is ook voedselveilig en een zeer kwaliteitsvol materiaal om mee te werken. Het is een natuurproduct en blijft werken, dus altijd even controleren op barsten. De prints worden gegraveerd ,dus er is geen verfresidu. Onze kralenborden zijn niet van beukenhout gemaakt. 

Veilig creëren

Tijdens onze workshops leren we je natuurlijk technieken aan om veilig te creëren, maar The Pink Side – Coaching voor creatievelingen hebben een veiligheidsbundel te koop die jou kan voorthelpen omtrent wetgeving en het veilige creëren voor baby’s en kinderen, alsook een certificering. En bekijk zeker ook onze blog voor nog meer updates.

Veilige siliconen kralen

Onze siliconen kralen zijn BPA, Ftalaat vrij. Ze zijn niet giftig en zijn gekeurd door erkende testcentra voor verkoop in Europa. Ze zijn 100% voedselveilig, tenzij enkele uitzonderingen en deze worden dan uitdrukkelijk vermeld bv. confettikraal. De siliconen kralen zijn geur- en smaakloos en hebben een zeer aangename structuur. Het is een natuurproduct en volledig recyclebaar. Een ideaal product om te creëren voor kinderen en dieren.

Veilige overige producten

Wij verkopen ook producten uit plastic, acryl, glas, metaal, gereedschappen, koorden, … Deze zijn natuurlijk niet gemaakt om op te bijten. Al deze materialen zijn getest voor veilig verkoop. Maar we vragen waakzaamheid in de buurt van kleine kinderen.

Veilige creaties met de materialen van Mellebeau

Onze producten, materialen en benodigdheden van Mellebeau zijn enkel voor gebruik door volwassenen om mee te creëren. Laat je kind dan ook nooit zonder toezicht bij onze producten.

Losse kralen en andere kleine objecten kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar bij kleine kinderen. Ook onze koorden kunnen voor wurgingsgevaar zorgen en zijn niet bedoeld om op te knabbelen. Ook onze clipsen en gereedschappen, kunnen zorgen voor knellingsgevaar of scherpe punten waar men zich aan kan bezeren.

Laat je kind nooit zonder toezicht achter bij onze kralen en producten!

Zorg er steeds voor dat als er iets beschadigd is, dat je deze weg doet. Geen enkel product is volledig onverwoestbaar en volledig gevormde tanden kunnen onze producten beschadigen bij agressief gebruik, dus we raden aan om onze producten verantwoordelijk te gebruiken. 

Klanten dienen het product altijd te controleren bij aankoop, alsook tijdens gebruik op beschadigingen.

Eenmaal het product is verkocht, is Mellebeau niet meer verantwoordelijk, alsook het gebruik ervan.

Onze goederen worden verpakt in recyclebaar plastic zakjes, dit is geen speelgoed en mag niet aan baby’s worden gegeven wegens verstikkingsgevaar.

Onze producten zijn geen speelgoed.

Je kan steeds onze algemene voorwaarden nalezen.